Teemme tässä poikkeavassa tilanteessa kaikkemme turvataksemme työntekijöiden, asiakkaiden sekä lemmikkien hyvinvoinnin.

Maanantaista 19.10.2020 alkaen noudatamme seuraavia ohjeita:Mikäli sinulla on hengitystieinfektion oireita, peruutathan kiireettömän aikasi. Mikäli aika on ns. akuutti, järjestä eläimellesi terve saattaja tuomaan eläin vastaanotollemme.

Toivoisimme, että lemmikin mukana/ruokaostoksille tulisi klinikalle vain yksi henkilö. Asioidessasi klinikallamme muistathan noudattaa 1-2 metrin turvaväliä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaamme.

Kiihtyvän covid-19 viruksen takia siirrymme kaikissa asiakaskontakteissa maskien käyttöön toistaiseksi. Asiakkaalla tulee olla hengityssuojain sisätiloissa. Mikäli sinulla ei kuitenkaan ole maskia, saat sen henkilökunnalta saapuessasi klinikalle.

Korona kannattaa ottaa huomioon myös maksuasioissa. Yleisohje on välttää käteisen käyttöä ja hoitaa maksut muilla välineillä.

Mikäli kuulut koronatartunnan riskiryhmään, tai haluat muuten välttää tässä tilanteessa turhaa odottelua aulassamme, voit ilmoittautua soittamalla ajanvarausnumeroomme 02-632 5511, tai soittamalla/lähettämällä tekstiviestin numeroon 044-365 4591. Soitamme takaisin, kun voitte tulla lemmikkinne kanssa suoraan vastaanottohuoneeseen.

Klinikallamme on tehostettu siivous- ja desinfiointitoimia. Lisäksi asiakkaillemme on käytössä asiakas WC käsienpesua varten, myös käsien desinfiointiin on mahdollisuus.