Historia

Porin Eläinlääkäripalvelu aloitti toimintansa helmikuussa 2007. Nykyiset tilamme ovat jo kolmannet Porin Askokylässä. Keväällä 2021 muutimme täysin remontoituihin, valoisiin ja avariin tiloihimme osoitteessa Herralahdenraitti 1.
Eläinlääkäreiden Pauliina Marttilan ja Ella Kankaanpään lisäksi klinikalla työskenteli aluksi kaksi pieneläinhoitajaa. Vuodesta 2011 joukkoomme on kuulunut kolmantena eläinlääkärinä Tessa Stenroos. Lääkäreiden työn mahdollistavat nykyään viisi pieneläinhoitajaa ja klinikkaeläinhoitajaopiskelija. Vastaavana pieneläinhoitajana toimii Minna Sairanen.

Olemme pieneläinten terveyden- ja sairaanhoitoon suuntautunut itsenäinen ja paikallisessa omistuksessa oleva pieneläinklinikka Porissa, lähipalvelua parhaimmillaan.

Tahdomme tarjota asiakkaillemme yksilöllistä ja kuuntelevaa palvelua koko lemmikin elämänkaaren ajan.

Usein lemmikin hyvinvointi heijastuu välittömästi myös omistajansa hyvinvointiin. Teemme päivittäin yhdessä eläimen omien ihmisten kanssa valintoja ja ratkaisuja taataksemme eläimelle mahdollisimman pitkän ja hyvälaatuisen elämän. Hoidamme rautaisella ammattitaidolla ja ajan tuomalla kokemuksella niin koirat, kissat, kanit kuin marsutkin sekä muut pikkujyrsijät. Monessa potilastapauksessa haluamme tarjota kokonaisvaltaisen hoidon, joka jatkuu yhteydenotoin puolin ja toisin sekä tarvittaessa riittävin kontrollikäynnein.

Itsenäisyys tarkoittaa meille vapautta valita omat tapamme toimia; väljät ja viihtyisät toimitilat, hyväksi kokemamme hoitotuotteet, lääkkeet ja tarvikkeet sekä toimivaksi todetut koirien ja kissojen erikoisruokavaliot. Panostamme asiakas- ja operatiivisten tilojen siisteyteen, puhtauteen ja hyvään hygieniaan. Kouluttaudumme säännöllisesti koti- ja ulkomaisilla kursseilla ja ylläpidämme itseopiskelulla hyvää ja ajankohtaista tietotaitoa.
Lähettäessämme potilaita erikoissairaanhoitoa vaativiin toimenpiteisiin voimme suositella alansa huippuosaajia täysin riippumatta siitä, kuuluvatko nämä johonkin ketjuklinikkaan vai ei.

Olemme paikallisessa omistuksessa oleva Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenyritys.