Klinikka

Klinikka

Porin Eläinlääkäripalvelu on pieneläinten terveyden- ja sairaanhoitoon suuntautunut eläinlääkäriasema. Potilaamme ovat pääasiassa koiria, kissoja, kaneja ja jyrsijöitä.

Klinikkamme aloitti toimintansa Porin Askokylässä helmikuussa 2007. Eläinlääkäreiden Pauliina Marttilan ja Ella Kankaanpään lisäksi klinikalla työskenteli aluksi kaksi pieneläinhoitajaa. Vuodesta 2011 joukkoomme on kuulunut kolmantena eläinlääkärinä Tessa Stenroos. Eläinlääkärien joukko sai vielä lisävahvistusta joulukuussa 2018, työt klinikalla aloitti eläinlääkäri Heidi Koskinen. Lääkäreiden työn mahdollistaa nykyään viisi pieneläinhoitajaa. Vastaavana pieneläinhoitajana toimii Minna Sairanen.

Olemme Suomen Eläinlääkäriliiton jäsenyritys.

Tilat

tila-hoitohuone_300px

Hoitohuoneet

Talvella 2014-2015 muutimme täysin remontoituihin, valoisiin ja toimiviin tiloihin. Remontin myötä eläinlääkärit voivat vastaanottaa potilaitaan entistä tehokkaammin ja mukavammin omissa hoitohuoneissaan.

tila-rontgen_300px

Röntgen & ultraääni

Oikean diagnoosin varmistaminen vaatii usein monia, erilaisia tutkimustoimenpiteitä. Röntgenkuvaus on tehokas ja kivuton tutkimuskeino. Klinikaltamme löytyy digitaalinen röntgenlaite, ultraäänilaite sekä hammasröntgen.

tila-leikkaussali_300px

Leikkaussali & hammashuone

Klinikaltamme löytyy hyvin varusteltu ja valaistu leikkaussali sekä erityisesti hammastoimenpiteisiin tarkoitettu hoitohuone. Teemme kattavasti erilaisia kirurgisia leikkaus- ja hammastoimenpiteitä.

tila-heraamo_300px

Heräämö

Portaattomasti säädettävässä valaistuksessa, äänieristetyssä ja lämpimässä heräämössä lemmikkisi kokee rauhallisen heräämisen ja toipumisen nukutuksesta.

Leave a Reply